Voor wie is het?

Platform073 is er voor inwoners, organisaties en bedrijven in de gemeente 's-Hertogenbosch.

Inwoners:

Heb je een talent dat je graag met anderen wil delen? Wil je graag in contact komen met anderen? Of heb je hulp nodig bij een klus? Zoek je een leuke manier om je in te zetten voor een ander of de samenleving? Heb je een goed idee voor je wijk of stad en wil je samenwerken met anderen? Platform073 brengt mensen met elkaar in contact zodat je elkaar kunt helpen!

Organisaties/groepen:

Verenigingen, stichtingen en groepen kunnen via Platform073 kennis en materialen uitwisselen, samenwerken, vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires werven.

  • Plaats vragen om samenwerking, kennis en materialen in het Vragen overzicht (via “Mijn Vragen”).
  • Plaats je vacatures voor vrijwilligers of maatschappelijke stages op de pagina Vrijwilligerswerk (via “Mijn Vacatures”).
  • Plaats je (gratis) diensten of activiteiten in het Aanbod overzicht (via “Mijn Aanbod”).

Bedrijven:

Wil je je met je bedrijf, commerciële organisatie of als ZZP'er onbetaald inzetten voor de samenleving? Via Platform073 kun je in contact komen met inwoners of non-profit organisaties die hulp kunnen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld door gratis je kennis of ervaring aan te bieden of een club te sponsoren.

Het is niet toegestaan om betaalde diensten of producten aan te bieden via Platform073 of om klanten of opdrachten te werven.